home for_us services products clients prices maschins
 
Untitled Document

Фирма Елдорадо е официален дистрибутор на Bona X за североизточна България на марката България.

sertifited

Фирма ЕЛДОРАДО е създадена през 1995 г в гр. Варна.


Основен предмет на дейност на дружеството е:
- Търговия с подови настилки /естествен, ламиниран, трислоен паркет/
- Търговия с консумативи за паркет /первази, лепила, лакове, лайсни и др./
- Монтаж на паркет

Фирмата предлага професионална консултация при избора на настилка, оглед на обекта, доставка и монтаж.

Ние сме партньор на много фирми в строителния бизнес , архитектурата и дизайна, като наши паркети могат да се видят както в  държавни институции, така и в хиляди частни домове. Базирайки се на опита, съчетан с новите технологии и материали ние създаваме не просто продукт, а една специална подова настилка, придаваща чувство на комфорт и удобство във Вашия дом, офис и интериор.

В унисон със съвременните изисквания фирмата ни се стреми да предлага материали и консумативи, които максимално да отговарят на нормите за безвредност и безопасност.
Разполагаме със специалисти с богат опит в работата с различни видове дървесина.


Фирма Елдорадо е представител за североизточна България на марката BONA – висококачествени продукти за обработка както на естествени подови настилки, така и на ламинат. Серията е изцяло на водна основа и предлага различни видове лакове; грундове; високо покривни цветни байцове; масла и восъци за паркет, екзотично дърво; импрегниращи продукти за подове и дърво за вътрешното строителство; препарати за поддръжка и почистване на паркет, дървени настилки.


Предлагаме и  и серия лепила и грундове за паркет; епоксидни хидроизолационни грундове за   бетон и циментови подове; лепила за паркет.


Избирайки нас, Вие ще получите:
* Професионално и отговорно отношение към работата.
* Индивидуален подход към всеки клиент модерно оборудване висококачествени материали комплексно и качествено обслужване – а това означава доволен клиент.


Естественни паркети

Ламинати

 
post_us Chat with me